Jean

SHS

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Ainoa ninjakääpiö, jonka historia tuntee nimeltä. Tämä johtuu suureksi osaksi siitä, että Jean oli muutenkin erikoislaatuinen lyhytkasvuisen kansansa keskuudessa. Siinä missä tavan ninjakääpiö solahtaa sujuvasti telepatian ja jaetun tietoisuuden maailmaan, ei Jean (joka oli kääpiöksi harvinaisen pitkäkin) koskaan oppinut kommunikoimaan tyydyttävällä tavalla yhteisön jäsenenä. Voidaankin sanoa, että hän oli kääpiökulttuurin asperger-oireilija, joka oli täysin kuuro ja mykkä toisten hiljaisille viesteille. Toisaalta hän nautti verbaalisesta iloittelusta - ja kun ei muista kääpiöistä kaveria saanut, alkoi viettää yhä enemmän aikaa ihmisten parissa.

Tajuttuaan erikoisuutensa Jean päätti - tapansa mukaan itsenäisesti - tehdä asialle jotain. Hyväksi onnekseen hän sattui tekemään päätöksensä aikana jolloin oli tapahtumassa muutakin mullistavaa: Japani oli ottamassa ensimmäisiä yhteyksiään Eurooppaan Taiki Hideakin opastuksella, ja tämä uhkarohkea yritys tarvitsi vapaaehtoisia - mielellään sitä lajia, jolla ei ollut mitään menetettävää. Ja Jeanhan täytti tämän kriteerin kirkkaasti.

Eurooppaan saavuttuaan Jean muiluttautui eri valeasuissa milloin mihinkin hoviin; tältä ajalta on todennäköisimmin peräisin myös hänen yleiseurooppalainen nimensä. Kuitenkin hän pian tajusi, että tarvitsisi paremman käsityksen eurojen tavoista ja kielestä, ja päätti hankkiutua oppipojaksi jollekin kiintoisalle alalle. Ja mikäpä olisi ollut houkuttelevampaa kuin juuri nousussa ollut sianrakkobisnes - ja tarkemmin sanottuna kattoikkunoiden asennus. Tässä hommassa Jean viihtyikin varsin pitkään, varsinkin sen jälkeen kun ystävystyi Valon veljeskunnan jäsenten kanssa.

Elämänsä käännekohtaan Jean kuintekin saapui vasta kun hän kohtasi Hubert Petitin, miehen, joka oli kohdannut hieman samanlaisia vastuksia elämänsä aikana. Kuitenkin samanlaista historiaa tärkeämmäksi aspektiksi tässä suhteessa kohosi Hubertin ja Jeanin toisiaan täydentävä vaikutus: siinä missä herra Petit oli ujo ja tuppisuinen oli Jean verbaalisesti lahjakas, eikä pelännyt käyttää taitojaan. Yhdessä Jean ja Hubert kehittelivätkin mm. poliittisen vaikuttamisen tapoja ja uudenlaisia housuja.

Henkilökohtaiset työkalut